Xi Jinping anunţă că discuţiile comerciale cu SUA vor fi reluate săptămâna viitoare

Postat la 15 februarie 2019 48 afişări

Preşedintele chinez Xi Jinping a anunţat vineri că discuţiile comerciale cu SUA vor continua la Washington, săptămâna viitoare, declarând că speră ca cele două părţi să ajungă la o înţelegere benefică pentru toată lumea, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Xi Jinping anunţă că discuţiile comerciale cu SUA vor fi reluate săptămâna viitoare

Xi a declarat, în cadrul unei conferinţe cu Robert Lighthizer, reprezentantul SUA pentru Afaceri comerciale şi cu Steven Mnuchin, secretarul Trezoreriei, că discuţiile dintre Beijing şi Washington au progresat, iar China este dispusă să rezolve conflictele economice cu SUA prin cooperare.

Trump a promis să majoreze tarifele SUA pentru mărfurile chinezeşti în valoare de 200 miliarde de dolari, la 25%, de la 10% în prezent, dacă cele două părţi nu pot ajunge la o înţelegere până pe 2 martie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
discutii,
anunt,
xi jinping

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.