Xerox lansează Adaptorul Wireless pentru soluţii de imprimare

Autor: Florin Casota Postat la 07 octombrie 2015 182 afişări

Xerox lansează  Adaptorul Wireless pentru soluţii de imprimare

Xerox lansează Adaptorul Wireless pentru Soluţii de Imprimare care simplifică procesul de tipărire mobilă. Dispozitivul este prezentat, pentru prima oară în România, în cadrul Internet & Mobile World 2015.

Dispozitivul permite conectarea wireless a echipamentelor de imprimare, chiar şi în lipsa unei reţele Wi-Fi preexistente. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a-şi conecta dispozitivul mobil iOS sau Android™ la orice imprimantă sau echipament multifuncţional Xerox, doar cuplând dispozitivul la reţeaua ethernet a echipamentului. Conexiunea nu afectează procesele în curs de desfăşurare, cum ar fi imprimarea şi scanarea, trimiterea de faxuri prin LAN (Local Area Network) sau redirecţionarea faxurilor prin e-mail

“Adaptorul wireless Xerox este un echipament compact, uşor de instalat, de configurat şi de gestionat prin intermediul oricărui browser web”, explică Sergiu Pop, product and marketing Manager Xerox România. “Ne dorim, prin intermediul acestui dispozitiv, să creăm o nouă experienţă de utilizare a echipamentelor de imprimare Xerox, care să faciliteze activităţile zilnice.”, a adăugat el.

Dispozitivul Xerox permite tipărirea unei game largi de fişiere printre care fişiere  Word, Excel, PowerPoint sau PDF. Utilizatorii beneficiază de integrare cu soluţii diverse precum Apple AirPrint, Google Cloud Print v.2.0 sau Mopria.

De asemenea, adaptorul asigură securitatea  datelor, incluzând o criptare de 256 de biţi.

Adaptorul wireless poate fi testat de către vizitatori la Internet & Mobile World 2015, ce are loc pe 7 şi 8 octombrie la Romexpo

Urmărește Business Magazin

/actualitate/xerox-lanseaza-adaptorul-wireless-pentru-solutii-de-imprimare-14805872
14805872
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.