Xerox deschide un nou Centru de Suport Global în Bulgaria

Postat la 30 august 2016 159 afişări

Xerox deschide un nou Centru de Suport Global în Bulgaria

Xerox deschide un nou Centru de Suport Global (Global Contact Centre - GCC) în Sofia, Bulgaria. Acesta este al treilea centru din Europa care oferă suport companiilor mici şi mijlocii pentru servicii de management al documentelor prin intermediul reţelei de parteneri (Xerox® Partner Print Services - XPPS). GCC Bulgaria se alătură centrelor din Lisabona, Portugalia şi Dublin, Irlanda.

Noul centru furnizează servicii de customer care clienţilor din România, Polonia, Slovacia şi Cehia. GCC Bulgaria va prelua toate atribuţiile centrului din Lisabona, oferind servicii proactive, cum ar fi comandarea automată de consumabile sau remedierea în timp real a anumitor incidente.

GCC Bulgaria reprezintă un punct de contact unic pentru utilizatorii finali, unde li se răspunde în limba nativă la cererile telefonice sau de pe portal. Centrul se ocupă de managementul întregului proces, de la deschiderea incidentelor şi până la soluţionarea acestora, precum şi de rezolvarea incidentelor la telefon sau conectarea de la distanţă la echipamentele Xerox şi non-Xerox.

”Unul din beneficiile serviciilor de management al documentelor Xerox, oferite prin intermediul partenerilor Xerox®Partner Print Services,este reprezentat de creşterea disponibilităţii flotelor firmelor mici şi mijlocii, iar mulţumită centrului de suport global, putem face asta în timp real”, spune Florin Sudor, Xerox Partner Print Services Manager, Xerox România.

”De exemplu, operatorii vorbitori de limba română au acces la mai multe tipuri de echipamente Xerox şi non-Xerox şi pot remedia probleme minore – cum ar fi blocajele de hârtie şi configurarea unor dispozitive sau aplicaţii – telefonic sau prin conectarea la dispozitiv de la distanţă. 30% din incidentele raportate pentru echipamente Xerox şi non-Xerox pot fi rezolvate de către operatori”.

În Romania, programul Xerox Partner Print Services a fost lansat în 2012 şiinclude 7 furnizori de servicii de management al documentelor acreditaţi, prin intermediul cărora Xerox ajută clienţii din principalele zone ale ţării: Arad, Bacău, Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timiş. Companiile mici şimijlocii din diverse industrii, cum ar fi auto, producţie, educaţie, servicii şi produse farmaceutice, pot, astfel, beneficia de soluţiile de management al documentelor de la Xerox.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.