Wizz Tours a anunţat o reducere de 100 de euro pentru pachetele de călătorii. Vezi de când este valabilă oferta

Autor: Ioana Matei Postat la 03 octombrie 2016 758 afişări

Wizz Tours a anunţat o reducere de 100 de euro pentru pachetele de călătorii. Vezi de când este valabilă oferta

Wizz Tours, care oferă platforma de pachete de călătorii ce oferă bilete de avion şi hotel în reţeauaWizz Air, aniversează astăzi trei ani de la lansare, iar cu această ocazie, Wizz Tours oferă clienţilor săi 5 zile de reducere, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei. Astfel, prin folosirea codului HAPPY100, clienţii companiei vor primie oferă un discount de 100 de euro la rezervarea a minimum cinci nopţi cazare pentru destinaţiile: Dubai, Tenerife, Malta, Cipru, Sicilia, Sardinia, Malaga, Alicante şi Israel.

Discount-ul este valabil de la ora 23:59 CET, din 7 octombrie 2016 şi se aplică la rezervările pachetelor de zbor + hotel în Dubai, Abu-Dhabi, Tenerife, Malta, Cipru, Sicilia, Sardinia, Malaga, Alicante, Costa del Sol, Costa Blanca şi Israel pe site-ul wizztours.com. Reducerea este valabilă pentru o rezervare nouă, până la 9 pasageri şi nu se poate combina cu alte promoţii.

 De la începutul operaţiunilor sale, Wizz Tours a avut aproape 30.000 de rezervări, iar în ultimele 12 luni (octombrie 2015 – septembrie 2016) a transportat aproximativ 70.000 de pasageri. Previziunile pentru anul viitor, până la finalul anului calendaristic, vor ajunge la 150.000 de clienţi care vor rezerva pachete de călătorie prin wizztours.com. Cele mai populare destinaţii din România sunt: Roma, Barcelona, Malta, Cipru, Dubai şi însoritul Tenerife.

În timp ce planul iniţial, pus în aplicare din partea a doua a anului 2013 şi până spre finalul anului 2015, a fost acela de concentrare asupra traficului spre Europa Centrală şi de Est, acum, modelul de business integrat a schimbat obiectivul companiei, iar de anul trecut Wizz Tours s-a axat preponderent pe traficul dinspre ţările de unde operează, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei. În cadrul noii structuri a companiei, ca parte din grup, website-ul a suferit schimbări majore de funcţionalitate şi design. Dacă iniţial acesta oferea doar bilet de avion + hotel, din octombrie anul trecut site-ul dispune şi de servicii de asigurare şi transfer, integrate în procesul de rezervare, în timp ce altele, cum ar fi cel de închiriere auto sau procurarea de bilete pentru diverse obiective turistice, muzee, tururi, sunt puse la dispoziţie prin diverşi furnizori.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.