Wizz Air şi Bancpost au lansat un card de credit cu dobândă de 31% pe an

Autor: Ioana Matei Postat la 27 ianuarie 2014 1333 afişări

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România în funcţie de numărul de pasageri, a lansat în parteneriat cu Bancpost cardul de credit Wizz Bancpost şi programul de loialitate asociat, „Shop&Travel”. Noul card de credit şi programul de loialitate sunt concepute pentru a acumula puncte de loialitate ce pot fi folosite ulterior la cumpărarea de bilete sau alte servicii pe wizzair.com.

Wizz Air şi Bancpost au lansat un card de credit cu dobândă de 31% pe an

Bancpost, controlată de banca de stat elenă Eurobank, a lansat în parteneriat cu Wizz Air un card de credit cu limită maximă de 38.000 de lei (circa 8.400 de euro) care permite acumularea de puncte convertibile în servicii şi zboruri gratuite la achiziţionarea de pe wizzair.com.

Dobânda anuală efectivă pentru un card de credit Wizz MasterCard World este de 31,45% pe an, pentru o valoare totală a creditului de 5.367 lei, calculat pe o perioadă de un an, considerând dobânda variabilă pentru cumpărături de 26% pe an, comision de emitere de zero lei şi comision de administrare anual de 45  lei.  Suma totala de plata este, în acest caz, 6.198 lei.

Beneficiarii cardului Wizz Bancpost sunt persoanele fizice cu vârsta cuprinsă între 23-65 ani cu venituri nete de minimum 500 de lei. Limita minimă de creditare este de 500 de lei, iar cea maximă ajunge la 38.000 de lei. Rata anuală a dobânzi pentru cumpărături este de 26%, în timp ce rata anuală a dobânzii pentru retrageri de numerar ajunge este de 29,73%.

Bancpost, controlată de banca de stat elenă Eurobank, vrea să vândă circa 50.000 de carduri de credit emise în parteneriat cu compania aeriană low-cost Wizz Air în următorii cinci ani.

Wizz Bancpost este un card de credit MasterCard World emis de Bancpost prin intermediul căruia tot ce se cumpără se transformă în puncte care pot fi utilizate pentru utilizarea serviciilor şi zborurilor pe wizzair.com. Toţi deţinătorii de carduri primesc acces gratuit la Wizz Discount Club, prin care beneficiază de o reducere de 45 lei pe fiecare segment de zbor, dar şi acces gratuit la MasterCard Business Lounge din aeroportul Henri Coandă din Bucureşti.

Bancpost este cel mai mare jucător de pe piaţa locală de carduri, cu cotă de piaţă de 16%, potrivit oficialilor băncii. În 2013, banca a înregistrat o creştere de 28% a numărului de carduri emise faţă de anul anterior şi un avans de 20% a tranzacţiilor de retragere de numerar.

Wizz Air este singura companie din România care taxează bagajele de mână. Doar bagajele de mână mici pot fi transportate gratis, în anumite condiţii. Iată când poate fi transportat un bagaj de mână gratis.  

Dacă dimensiunile bagajului de mână sunt mai mari de 42x32x25cm, atunci bagajul de mână costă. Află care sunt tarifele unui bagaj de mână la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air.  

Bagajele de cală pot fi transportate în aeronavele Wizz Air contra cost. Află care sunt tarifele unui bagaj de cală la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wizz-air-si-bancpost-au-lansat-un-card-de-credit-cu-dobanda-de-31-pe-an-11973004
11973004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.