Wizz Air lansează zboruri spre Bari, din Timişoara şi Cluj Napoca. Care sunt preţurile biletelor

Postat la 28 iulie 2014 46 afişări

Compania aeriană low-cost Wizz Air va lansa curse spre Bari, din Timişoara şi din Cluj Napoca, zborurile urmând să fie operate de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta.

Wizz Air lansează zboruri spre Bari, din Timişoara şi Cluj Napoca. Care sunt preţurile biletelor

 Wizz Air va opera două zboruri săptămânale de la Timişoara spre Bari de la 1 noiembrie, alte două din Cluj Napoca către aceeaşi destinaţie urmând să fie disponibile din 14 martie 2015.

"Suntem încrezători că pasagerii noştri din România vor fi încântaţi să viziteze Marea Adriatică şi provincia Bari, în timp ce italienii pot descoperi regiunile din România călătorind cu un Airbus A320 nou, pentru a se bucura de vacanţe accesibile", a declarat, într-un comunicat, Daniel de Carvalho, corporate communications manager la Wizz Air.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wizz-air-lanseaza-zboruri-spre-bari-din-timisoara-si-cluj-napoca-care-sunt-preturile-biletelor-12990270
12990270
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.