Wizz Air lansează o nouă rută. Unde se poate călători cu 179 de lei

Autor: Ioana Matei Postat la 06 iunie 2017 8225 afişări

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat o nouă rută, din Timişoara, spre Tel Aviv.

Wizz Air lansează o nouă rută. Unde se poate călători cu 179 de lei

Compania va începe să opereze pe această rută din 30 octombrie, cu două frecvenţe pe săptămână, în fiecare luni şi vineri. Pasagerii care vor călători spre această destinaţie pot să îşi rezerve biletele care pornesc de la 179 de lei. 

 

Destinaţia Tel Aviv este acum disponibilă de pe cinci aeroporturi din România, inclusiv din Cluj-Napoca şi Iaşi. Începând din 17 iunie ruta  Bucureşti – Tel Aviv va avea o frecvenţă de 6 zboruri pe săptămână, iar din 18 septembrie va fi zilnică, în timp ce din 19 iunie urmează să se lanseze serviciul Craiova-Tel Aviv. Începând de astăzi, călătorii din Timişoara pot călători spre 16 destinaţii din opt ţări disponibile în reţeaua Wizz, inclusiv rutele spre Bruxelles Charleroi, Madrid, Eindhoven şi Munchen Memmingen. Compania vrea să ofere cele mai mici tarife posibile şi propune bilete de la 19 lei.  

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.