Wizz Air lansează 5 rute noi din Sibiu, preţurile biletelor pornesc de la 39 RON

Postat la 22 iunie 2018 1801 afişări

Wizz Air lansează 5 rute noi din Sibiu, preţurile biletelor pornesc de la 39 RON

Wizz Air anunţă cinci noi rute din Sibiu şi alocarea celei de-a doua aeronave bazei din Sibiu. Preţurile biletelor pornesc de la 39 RON.

Wizz Air anunţă alocarea celei de-a doua aeronave bazei din Sibiu. Aparatul de zbor Airbus A320 cu 180 de locuri va susţine operarea celor mai noi curse disponibile acum din Sibiu spre Copenhaga, Tel Aviv, Paris Beauvais, Basel şi Frankfurt Hahn, precum şi creşterea frecvenţelor spre 4 destinaţii populare: Londra Luton, Memmingen, Nuremberg şi Dortmund.

”Astăzi sărbătorim 2 ani de la deschiderea bazei noastre din Sibiu şi alocăm cea de-a doua aeronavă WIZZ flotei locale, precum şi lansarea a 5 noi rute, atât de aşteptate, către Copenhaga, Tel Aviv, Paris Beauvais, Basel şi Frankfurt Hahn”, arată în comunicat Sorina Ratz, Wizz Air head of corporate communications interimar.

Zborurile către cele 5 destinaţii noi, introduse din această şună, vor fi operate de două, respectiv trei ori pe săptămână, la preţuri care pornesc de la 39 RON către Basel, 69 RON către Copenhaga şi Paris, respectiv 119 RON către Frankfurt şi Tel Aviv.

De asemenea, frecvenţa cursei către Londra a crescut de la 5 la 7, către Munchen de la două curse la 5, către Dortmund de la 3 la 5, iar către Nuremberg de la 3 la 4.

Potrivit unui comunicat transmis de compania aeriană, operaţiunile de la baza din Sibiu au crescut cu 70% în acest an. Investiţia totală din Sibiu depăşeşte 200 de milioane de dolari şi susţine pe plan local piaţa forţei de muncă prin cei peste 70 de profesionişti în aviaţie şi mai mult de 350 de locuri de muncă pe an în industriile afiliate din regiune.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.