Wizz Air alocă mai multe zboruri spre o destinaţie populară. Unde veţi putea zbura cu preţuri care pornesc de la 199 de lei

Autor: Ioana Matei Postat la 02 februarie 2018 562 afişări

Wizz Air alocă mai multe zboruri spre o destinaţie populară. Unde veţi putea zbura cu preţuri care pornesc de la 199 de lei

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat introducerea mai multor zboruri spre Londra Luton de la Bucureşti. Astfel, din 19 aprilie, compania creşte cu încă cinci frecvenţe pe săptămână (de la 21 la 26) zborurile spre această destinaţie, iar preţurile încep de la 199   de lei (pe un singur segment de zbor, cu toate taxele obligatorii incluse), potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Creşterea frecvenţelor se datorează extinderii bazei Wizz Air de pe Luton, prin alocarea unei aeronave suplimentare Airbus A321, a 8-a, ceea ce se traduce prin mărirea capacităţii la 7,4 milioane de locuri la vânzare, o creştere cu 23%  faţă de perioadă anterioară. În 2017, Wizz Air a transportat de la aeroportul din Luton 5,5 milioane de pasageri, în  creştere cu 11% în comparaţie cu 2016, devenind al doilea cel mai mare transportator aerian de pe acest aeroport.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.