Wizz Air a anunţat o nouă destinaţie din Bucureşti. Tarifele pornesc de la 99 de lei

Autor: Ioana Matei Postat la 30 septembrie 2016 435 afişări

Wizz Air a anunţat o nouă destinaţie din Bucureşti. Tarifele pornesc de la 99 de lei

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat astăzi o nouă rută cu tarif scăzut de la baza sa din Bucureşti. Cel mai nou serviciu Wizz va conecta capitala României cu Lamezia Terme în sudul Italiei, din 26 martie 2017, cu două zboruri săptămânale, în zilele de joi şi duminică. Biletele sunt deja disponibile şi pot fi rezervate pe site-ul companiei de la 99 de lei, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei.

Primul zbor Wizz de la Bucureşti a avut loc în 2007, iar de atunci compania a dezvoltat constant reţeaua de rute din România, în prezent operând pe 122 de rute, spre 18 ţări, de la 10 aeroporturi locale.

Reprezentanţii companiei subliniază că Wizz Air investeşte în mod constant în operaţiunile din România, ceea ce va însemna o creştere a flotei din ţară la 20 de aeronave până la finalul lui 2016, inclusiv a 4 aeronave Airbus A321 ultra eficiente, cu 230 de locuri. În 2016 WIZZ a anunţat deja şi a început 28 de noi rute care leagă România de restul Europei, inclusiv ruta internă între Bucureşti şi Cluj-Napoca, care marchează o evoluţie semnificativă a transportului aerian intern în România. Cu anunţul de astăzi, Wizz are încă şapte rute care aşteaptă să înceapă până la sfârşitul anului 2016 şi începutul anului 2017, care includ destinaţii excelente precum Tenerife, Hanovra, Billund şi Lamezia Terme din Bucureşti, Paris Beauvais şi Veneţia Treviso din Craiova, dar şi Londra Luton de la cel mai nou aeroport WIZZ din Satu Mare. În cele 12 luni care s-au încheiat pe 31 august 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri din şi spre România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.