Wizz Air a anunţat cinci noi rute din România. Care sunt noile destinaţii şi ce reduceri a anunţat compania cu acest prilej

Autor: Ioana Matei Postat la 17 martie 2017 2960 afişări

Compania aeriană low-cost Wizz Air a alocat o a doua aeronavă bazei din Craiova - aparatul de zbor Airbus A320 cu 180 de locuri, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Aceasta va deservi operaţiunile pe cele cinci noi rute din Craiova ce încep din martie, spre Paris, Veneţia Treviso, Koln, Madrid şi Liverpool. Pasagerii care şi-au planificat vacanţa sau city-break-uri pe oricare dintre aceste destinaţii îşi pot rezerva bilete pe site-ul companiei de la 69 de lei.

Wizz Air a anunţat cinci noi rute din România. Care sunt noile destinaţii şi ce reduceri a anunţat compania cu acest prilej

Noua aeronavă reprezintă o investiţie de 99 milioane de dolari. Wizz Air asigură în prezent 10 destinaţii spre cinci ţări şi oferă spre vânzare 485.000 de locuri pe rutele sale din Craiova, în 2017.

În 2016, mai mult de 220.000 de pasageri s-au bucurat de rutele cu preţuri scăzute ale WIZZ, de un sistem de rezervare uşor şi de servicii excelente la bord, din şi spre Craiova, care susţin mai mult de 160 de locuri de muncă locale în industriile de aviaţie şi turism.

În ultimii patru ani, încă de la începutul operaţiunilor Wizz în Craiova, compania aeriană a investit constant în reţeaua sa aflată în continuă dezvoltare, oferind mai multe oportunităţi de călătorie şi prin furnizarea de cele mai mici preţuri pentru pasageri. Primul zbor Wizz a decolat din Craiova spre Londra Luton în 2013 şi la doar un an de operaţiuni de succes compania a alocat aeroportului local o aeronavă Airbus A320 nouă.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air oferă în prezent 133 de rute spre 20 de ţări din întreaga Europă, de pe 10 aeroporturi locale. Pentru 2017, 14 noi rute spre nouă ţări au fost deja anunţate din România, cum ar fi destinaţii populare spre Veneţia Treviso, Bologna şi Roma Ciampino din Suceava, dar şi Malta şi Larnaca din Cluj-Napoca. Peste 750 de angajaţi Wizz Air lucrează în prezent în România, şi sunt nerăbdători să întâmpine numeroşi pasageri la bordul oricăreia dintre cele 21 de aeronave, inclusiv 5 Airbus A321 noi, ultra–eficiente, cu 230 de locuri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.