Wall Street nu ţine cont deocamdată de protestele din Washington şi închide şedinţa din 6 ianuarie 2021 la maxim istoric

Autor: Liviu Popescu Postat la 07 ianuarie 2021 28 afişări

Wall Street nu ţine cont deocamdată de protestele din Washington şi închide şedinţa din 6 ianuarie 2021 la maxim istoric

Prin prisma indicelui Dow Jones, bursa din SUA – cea mai mare la nivel mondial, a închis şedinţa de tranzacţionare din 6 ianuarie 2021 la maximul istoric de 30.829 de puncte, în creştere cu 1,44%, arată datele Yahoo Finance. Asta Wall Street nu ţine cont deocamdată de protestele început miercuri în Washington.

Confirmarea victoriei lui Joe Biden a adus o zi cu proteste violente în SUA, iar protestatarii pro-Trump au pătruns cu forţa în Capitoliu în timp ce Congresul a început şedinţa. Wall Street a ignorat protestele şi a închis pe plus şedinţa de miercuri.

Şi indicele S&P a închis pe plus, respectiv 3.750 de puncte, plus 0,6%.​

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inchidere,
sedinta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.