VREMEA va continua să se încălzească. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Postat la 03 august 2015 191 afişări

Marţi, vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă, izolat caniculară în vest şi în sud. Cerul va fi variabil la senin, dar cu unele înnorări la munte şi în extremitatea de vest, unde doar izolat vor fi averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va fi în general moderat în sud şi sud-est şi va sufla slab în restul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 şi 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8...10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 24 de grade pe litoral.

În restul teritoriului, vremea va deveni în general frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtă durată, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul Moldovei şi 34 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în estul Transilvaniei şi 21 de grade pe litoral.

BUCUREŞTI

Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, cu o maximă termică de 34...35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat. Temperatura minimă va fi de 20...21 de grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.

 

MIERCURI

Vremea va fi călduroasă, local caniculară după-amiaza în regiunile vestice şi sudice şi izolat în cele centrale. Cerul va avea unele înnorări la munte şi în vest, unde izolat vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice, în timp ce în restul ţării va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 31 şi 35 de grade, iar cele minime între 10...11 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 25 de grade pe litoral.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoza meteo,
vremea,
instabilitate,
canicula
/actualitate/vremea-va-continua-sa-se-incalzeasca-prognoza-meteo-pentru-marti-si-miercuri-14662109
14662109
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.