Vremea se va ÎNCĂLZI în zilele următoare. Regiunea în care temperatura maximă va ajunge la 11 grade Celsius

Autor: Daniela Timofti Postat la 08 decembrie 2018 58 afişări

Vremea se va încălzi în toată ţara în zilele următoare, anunţă reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), precizând că temperatura maximă va fi de 11 grade, în timp ce minima va fi de minus un grad. De asemenea, vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare.

„Vremea se va încălzi. Vor fi precipitaţii în nordul şi centrul ţării şi izolat în celelalte regiuni. În noaptea de sâmbătă spre duminică, vor fi precipitaţii în sudul şi estul ţării. Precipitaţiile vor fi amestecate. Adică, ploaie, lapoviţă şi ninsoare în Maramureş şi în Transilvania. În estul ţării vor fi în special ploi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Sâmbătă, la munte, va ninge.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANM,
VREME,
METEO

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.