VREMEA se menţine rece. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Autor: Adrian Robu Postat la 16 februarie 2015 53 afişări

Marţi, vremea va fi predominant frumoasă, dar rece în cea mai mare parte a ţării, geroasă dimineaţa şi noaptea în centru, nord, nord-est şi izolat în rest, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări, mai ales în prima parte a zilei, în Oltenia şi estul Dobrogei, unde izolat va mai fulgui. Vântul va avea intensificări la munte şi local în sudul Moldovei, Muntenia şi Dobrogea, iar la începutul intervalului şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiuni şi 5 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -14 şi -4 grade, mai coborâte, spre -23 de grade, în estul Transilvaniei. Noaptea, în zonele joase, izolat se va semnala ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Marţi, vremea va fi predominant frumoasă, dar rece. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va avea unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -9...-7 grade.

ÎN ŢARĂ:

Miercuri, vremea se va menţine rece în cea mai mare parte a ţării, local geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va avea unele înnorări în prima parte a zilei în sud-est, iar noaptea în nord şi centru, însă doar izolat va fulgui. Vântul va mai prezenta unele intensificări pe crestele montane şi în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4...-3 grade, izolat, în est şi în depresiuni şi 5 grade în vest, iar cele minime se vor încadra între -12 şi -2 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -18 grade.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoza meteo,
vremea,
starea vremii
/actualitate/vremea-se-mentine-rece-prognoza-meteo-pentru-marti-si-miercuri-13833011
13833011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.