VREMEA rămâne călduroasă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Postat la 02 august 2015 303 afişări

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată şi descărcări electrice.

LUNI

ÎN ŢARĂ: Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime, uşor mai ridicate decât în ziua precedentă, se vor încadra între 28 şi 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre 8 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 32...33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 19...20 de grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

MARŢI

ÎN ŢARĂ:  Vremea va continua să se încălzească, devenind izolat caniculară în vest şi în sud. Cerul va fi variabil la parţial noros în sud-estul ţării, în extremitatea de vest, dar şi la munte şi mai mult senin în celelalte zone. Vântul va fi în general moderat în sud şi sud-est şi va sufla slab în restul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 şi 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9...10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 22...24 de grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoza meteo,
weekend,
administratie,
vemea
/actualitate/vremea-ramane-calduroasa-prognoza-meteo-pentru-luni-si-marti-14660914
14660914
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.