VREMEA rămâne caldă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Autor: Adrian Robu Postat la 07 iunie 2015 185 afişări

Luni, vremea va fi caldă în continuare, local călduroasă în special în Câmpia de Vest, cu maxime termice cuprinse între 24 şi 32 de grade, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după-amiaza la munte unde cu totul izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea. Temperaturile minime se vor încadra între 9 şi 20 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre 5 grade.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi caldă, luni, cu o maximă a temperaturii aerului de 28...29 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Minima termică va fi de 13...15 grade.

ÎN ŢARĂ(marţi):

Marţi, vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, dar uşor instabilă. Cerul va fi variabil dimineaţa, dar începând din orele amiezei vor fi dezvoltări noroase convective ce vor aduce averse, descărcări electrice şi  intensificări ale vântului local în Banat şi în Crişana şi pe arii restrânse în sudul Dobrogei şi al Munteniei, în nordul Moldovei şi zona de munte. Vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 33 de grade, uşor mai scăzute în zona litoralului, iar cele minime între 9 şi 20 de grade.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vremea,
prognoza meteo,
starea vremii
/actualitate/vremea-ramane-calda-prognoza-meteo-pentru-luni-si-marti-14419944
14419944
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.