VREMEA până pe 17 noiembrie. PROGNOZA METEO pentru fiecare regiune a ţării

Postat la 05 noiembrie 2013 77 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 5 -17 noiembrie, în fiecare regiune a ţării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

VREMEA până pe 17 noiembrie. PROGNOZA METEO pentru fiecare regiune a ţării

 Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

BANAT

După primele două zile cu temperaturi medii mai ridicate decât normele climatologice ale perioadei, valorile termice vor marca o scădere accentuată, atingând, în medie, maxime diurne de 12...14 grade şi minime nocturne de aproximativ 4...5 grade Celsius, pe 7 noiembrie. În următoarele zile, regimul termic va marca o uşoară creştere, cu 3...4 grade, dar după 11 noiembrie vremea va intra într-un proces de răcire uşoară şi treptată. Prin urmare, la sfârşitul perioadei de prognoză, se vor înregistra medii de 9...10 grade ale temperaturilor diurne şi de aproximativ 2 grade pentru cele nocturne, valori apropiate de mediile multianuale pentru a doua decadă a lunii noiembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-pana-pe-17-noiembrie-prognoza-meteo-pentru-fiecare-regiune-a-tarii-11624006
11624006
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.