Vreme deosebit de rece, brumă şi îngheţ, de miercuri până sâmbătă

Autor: Andreea Tobias Postat la 07 aprilie 2021 25 afişări

ANM a emis, miercuri, o informare meteo, în care anunţă vreme deosebit de rece, brumă şi îngheţ, de miercuri până sâmbătă. În Capitală, minima coboară la 0 grade.

Vreme deosebit de rece, brumă şi îngheţ, de miercuri până sâmbătă

Începând de miercuri ora 15.00 până sâmbătă ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an, mai ales în timpul nopţilor şi al dimineţilor, când se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade în special în nordul şi în centrul ţării şi în dealurile sudice.

Se va produce brumă şi pe alocuri îngheţ la sol.

Temporar, în după-amiaza zilei de miercuri (07 aprilie) şi în cursul zilei de joi (08 aprilie) în zonele de deal şi de munte vor mai fi precipitaţii slabe predominant sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului menţionat, în sud-vest şi centru, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar la munte peste 60...70 km/h, spulberând zăpada.

Pentru acelaşi interval, ANM a emis o prognoză specială şi pentru Bucureşti. Şi în Capitală vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă, îndeosebi în timpul nopţilor şi dimineţilor. Vor fi temperaturi maxime de 10...13 grade şi minime de 0...2 grade, cu valori mai scăzute în zona periurbană în noaptea de joi spre vineri (08/09 aprilie) şi în noaptea de vineri spre sâmbătă (09/10 aprilie) spre -3...-2 grade. Se va produce brumă. În prima parte a intervalului, trecător vor mai fi ploi slabe, iar în după-amiaza zilei de joi (08 aprilie) vor fi posibile şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anm,
meteo,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.