Vrei să fii spion? SRI se duce la târgurile de joburi să recruteze

Postat la 22 martie 2017 406 afişări

Serviciul Român de Informaţii (SRI) este unul dintre angajatorii care participă la Târgul de joburi Angajatori de Top, care va avea loc vineri şi sâmbătă la Sala Palatului din Capitală. Instituţia de stat participă în premieră la târg, anunţul fiind făcut şi pe pagina de Facebook a SRI.

Vrei să fii spion? SRI se duce la târgurile de joburi să recruteze

"Târgul de joburi reuneşte în cadrul ediţiei din această primăvară 100 de companii, iar printre angajatori va fi prezent şi Serviciul Român de Informaţii (SRI). Instituţie a statului român responsabilă de culegerea şi valorificarea informaţiilor privind securitatea naţională, SRI va avea deschise o serie de oportunităţi de carieră în domenii diverse. Câteva dintre aceste oportunităţi pe care SRI le va prezenta în cadrul târgului de joburi Angajatori de TOP se referă la posturi în domeniile: informaţii-operaţiuni, analiză de intelligence, IT&C, limbi străine, psihologie, juridic, antiterorism", transmite organizatorul evenimentului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.