Vrei să devii BUGETAR. Primarul Capitalei Gabriela Firea anunţă că face angajări la Primăria Capitalei

Autor: Departamentul Social Postat la 10 ianuarie 2020 1418 afişări

Vrei să devii BUGETAR. Primarul Capitalei Gabriela Firea anunţă că face angajări la Primăria Capitalei

Primarul General, Gabriela Firea, a semnat dispoziţiile de încetare a detaşărilor pentru personalul provenit din mediul privat care activa la Primăria Capitalei, Municipalitatea urmând să organizeze concursuri de angajare, „în funcţie de necesităţi şi buget”.

„Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a demarat punerea în aplicare a prevederilor OUG 1/2020, iar Primarul General, Gabriela Firea, a semnat, încă de ieri, 9 ianuarie, dispoziţiile de încetare a detaşărilor pentru personalul care intră sub incidenţa acestui act normativ. Menţionăm că pentru toate posturile vacante, atât pentru cele eliberate prin încetarea detaşărilor, cât şi pentru cele care nu erau ocupate, Primăria Capitalei va organiza concursuri de angajare, în funcţie de necesităţi şi buget, conform legislaţiei în vigoare”, conform unui comunicat de presă transmis, vineri, de Municipalitate.

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului 1/2020 prevede interzicerea detaşărilor de la stat la privat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
detaşări,
pmb,
firea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.