Vox Technology Park Timisoara închiriază 1.000 de metri pătraţi către Recensio Nobilis

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 18 ianuarie 2018 545 afişări

Compania timişoreană de cercetare de piaţă Recensio Nobilis a închiriat o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi în clădirea de birouri Vox Technology Park din Timişoara Vox Technology Park are o suprafaţă închiriabilă de 26.000 de metri pătraţi şi va fi inaugurată oficial în această lună, în urma unei investiţii de peste 30 de milioane de euro. Încrederea companiilor în proiect este denotată şi de durata contractelor de închiere semnate, Datagroup, spre exemplu, având un contract de închiriere semnat pe 10 ani

Vox Technology Park Timisoara închiriază 1.000 de metri pătraţi către Recensio Nobilis

Compania timişoreană de cercetare de piaţă Recensio Nobilis a închiriat o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi în clădirea de birouri Vox Technology Park din Timişoara. Compania a fost fondată în 2010 şi are o echipă formată din aproximativ 80 de specialişti şi face parte din DMR Group, firmă care mai deţine filiale deschise în New York, Hong Kong şi Milano.

”Ne continuăm misiunea de a crea primul hub tehnologic modern din Timişoara, nu doar prin caracteristicile proiectului cât şi prin calitatea companiilor care îşi vor desfaşura activitatea în cadrul Vox Technology Park, cea mai mare parte provenind din domeniul IT&C. În plus, încrederea în proiect reiese şi din durata contractelor încheiate, de până la 10 ani, şi purtăm discuţii avansate cu mai multe multinaţionale de profil, proiectul urmând a fi închiriat integral în viitorul apropiat”, declară Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Recent au fost desemnaţi şi câştigătorii campaniei Vox Your Startup, prin care două companii timişorene de tip start up din domeniul tehnologiei vor beneficia gratuit de spaţii de birouri în cadrul Vox Technologii Park timp de doi ani. Cele două companii sunt SkeletonCAD, care vizează dezvoltarea de produse software pentru proiectarea asistată pe calculator şi Mindfully, care utilizează inteligenţa artificială în scop medical pentru detectarea timpurie a schizofreniei.

Vox Technology Park dispune de facilităţi unice, precum posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicaţie care va genera o cheie de acces de tip QR code în urma recunoaşterii faciale sau a amprentei, dar şi avantaje competitive pentru viitorii angajaţi, ca spaţii şi duşuri pentru biciclişti, food court şi sală de fitness, spaţii comerciale şi de servicii. Proiectul oferă de asemenea spaţii de până la 3.500 de metri pătraţi pe etaj, cea mai mare suprafaţă disponibilă în acest moment în oraş.

Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat în ultimii ani în Timişoara peste 800 de apartamente şi zeci de mii de metri pătraţi de hale industriale, spaţii hoteliere şi de birouri. Omul de afaceri Virgil Tornoreanu deţine şi compania producătoare de software Vox FileMaker Solutions, care realizează programe şi aplicaţii pentru companii internaţionale şi diferite instituţii publice şi bancare din vestul Europei, fiind şi resellerul şi service-ul autorizat Apple Vox Store în România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inchiriere,
real estate,
cladire,
proiect

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.