Vom avea un ‘Muzeu al Prostiei’! Ultimul atac al primarului Nicolae Robu, la Timisoara

Postat la 28 aprilie 2017 210 afişări

Desi nu exista vreun raspuns clar din partea Companiei Nationale de Investitii cu privire la locul in care va ridica o sala polivalenta la Timisoara, primarul Nicolae Robu continua sa-si sustina cu indarjire punctul de vedere, si anume ca o astfel de constructie ar trebui sa se edifice langa Stadionul Dan Paltinisanu si nu la iesirea spre comuna Giroc.

Vom avea un ‘Muzeu al Prostiei’! Ultimul atac al primarului Nicolae Robu, la Timisoara

Edilul sustine cu tarie ca, daca CNI alege Girocul, el va face din banii timisorenilor o alta sala polivalenta la stadion.

„Daca nu face CNI-ul Sala Polivalenta in locatia excelenta, din zona Dan Paltinisanu, in campusul sportiv a Timisoarei, din vecinatatea stadionului, atunci Primaria Timisoara va face pe venituri proprii acea sala. Vom da drumul in curand la studiul de fezabilitate, si, daca CNI doreste sa preia si sa faca investitia aici, vom colabora. Daca nu, vom merge pe bani de la bugetul local si vom face aceasta sala. Sa vedem cum vor raspunde in fata timisorenilor, daca se va face o sala acolo. Va fi o sala Muzeu al Prostiei si a lipsei de loialitate fata de Timisoara, pentru ca Timisoara va avea evenimente in paralel cu acea sala de acolo, si o sa vedem ce se va intampla in acea sala„, a spus furios primarul Nicolae Robu.

Edilul sef al Timisoarei recunoaste ca nu are niciun act oficial din care sa reiasa ca sala polivalenta de 16.000 de locuri, pe care o va face Compania Nationala de Investitii, va fi ridicata la Giroc.

Cititi mai multe pe www.opiniatimisoarei.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.