Volumele curierilor DPD au crescut cu 10% în septembrie

Autor: Georgiana Călin Postat la 29 septembrie 2017 158 afişări

Începutul anului şcolar a crescut substanţial volumele livrate de curierii români în acest an. Astfel, numărul coletelor expediate în intervalul 1 - 15 septembrie, la nivelul întregii ţări, a crescut cu 10%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor DPD România, una dintre cele mai mari companii de curierat expres şi coletărie de pe piaţa locală.

Volumele curierilor DPD au crescut cu 10% în septembrie

Produsele pentru copii şi rechizitele s-au vândut cel mai bine în intervalul 1-15 septembrie al acestui an, această categorie de produse generând aproximativ cea mai mare parte a totalului de 350.000 de colete livrate de DPD România în perioada de referinţă.

Categoriile de produse de pe acest segment care au generat cele mai multe livrări pentru curierii DPD România, în intervalul analizat, au fost cele comercializate de magazine online din zone precum cărţi, rechizite, îmbrăcăminte şi încălţăminte.  

„Începerea anului şcolar ne arată o dată în plus faptul că shopping-ul online, cu precădere în spaţiul urban, este preferat celui clasic, chiar şi când vine vorba de pregătirea celor mici pentru şcoală. Din intervalul analizat, 11 septembrie a fost ziua cea mai încărcată pentru curierii noştri”, a declarat Lucian Aldescu, CEO DPD România. 

Potrivit CEO-ului companiei, în ceea ce priveşte topul zonelor în care au fost expediate cele mai multe colete, în perioada analizată, acesta este dominat de Bucureşti-Ilfov, urmat de Cluj, Timişoara şi Iaşi.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.