Volkswagen începe despăgubirea clienţilor în SUA urma scandalului emisiilor

Postat la 29 iunie 2016 57 afişări

Volkswagen începe despăgubirea clienţilor în SUA urma scandalului emisiilor

Volkswagen va suporta costuri de peste 14 miliarde de dolari, în SUA, în urma scandalului emisiilor, mult peste suma plătită de alţi producători în urma fraudelor, potrivit CNN. Proprietarii a aproximativ 500.000 de maşini cu motoare diesel afectate vor împărţi 10 miliarde de dolari în plăţi compensatorii pentru maşinile lor, potrivit unor documente depuse într-un tribunal federal din California, SUA.

Fraudarea testelor comisă de Volkswagen a fost cea mai ”o încălcare a legilor de mediu şi a protecţiei consumatorului din istoira SUA”, a spus Sally Yates, procuror general adjunct. ”Nu putem schimba ce s-a întâmplat, dar putem atenua daunele”, a adăugat ea.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
volkswagen,
sua,
emisii,
scandal,
clienti
/actualitate/volkswagen-incepe-despagubirea-clientilor-in-sua-urma-scandalului-emisiilor-15511302
15511302
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.