Vodafone Romania a lansat patru noi soluţii de business, pentru Industria 4.0

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 09 octombrie 2015 550 afişări

Operatorul de telefonie Vodafone România a lansat noul portofoliu de soluţii de business sub umbrela Industriei 4.0, adică servicii personalizate, ce variază de la Connected Cabinets, Digital Media Signage şi Supraveghere Video, până la Managed Asset Tracking.

Vodafone Romania a lansat patru noi soluţii de business, pentru Industria 4.0

Industria 4.0 este termenul care defineşte cea de-a patra revoluţie industrială. Aceasta cuprinde o serie de tehnologii contemporane din domeniul automatizării, schimbului de date şi al producţiei, şi reprezintă o evoluţie naturală, ce urmează revoluţiei digitale.

“Oferim clienţilor serviciilor de business patru noi soluţii M2M, cu rolul de a automatiza procesele de business, adăugând valoare serviciilor şi optimizând structura de costuri. România are un foarte mare potenţial de a îşi creşte amprenta în Industria 4.0, iar toate companiile pot beneficia şi mai mult de cea mai rapidă reţea din Europa, cu o acoperire extinsă 4G şi soluţii de securitate de cel mai înalt nivel, încorporate la nivelul reţelei”, a declarat Markus Lause, director, Enterprise Business Unit în cadrul Vodafone România.

Solutia Connected Cabinets permite companiilor sa isi gestioneze constant stocurile si sa aiba vizibilitate asupra bunurilor care implica un nivel ridicat de capital circulant, printr-o platforma online, optimizata si pentru telefonul mobil, cu indicatori in timp real, de tipul localizarii exacte, functionalitatii, temperaturii si greutatii produselor din frigidere, cabine si vitrine frigorifice.

Cu noua solutie Digital Media Signage, companiile pot comunica si isi pot gestiona media digitala pe display-urile pe care le detin, intr-un mod eficient, de la distanta, online si in timp real. Serviciul permite, de asemenea, o monitorizare imbunatatita a interesului clientilor si a implicarii acestora, pentru continutul de tip advertising afisat. 

Supravegherea Video reprezinta un sistem ce functioneaza prin intermediul Vodafone cloud, pe o platforma securizata, ce integreaza optiuni video mobile si dezvoltate de terti. Serviciul permite control video virtualizat si integrat in orice moment, prin orice terminal, prin administrare online in timp real, precum si prin acces de la distanta.

Noul serviciu Managed Asset Tracking permite companiilor sa isi vizualizeze in timp real pozitionarea flotei, sa isi optimizeze vanzarile si traseele de distributie, precum si sa isi imbunatateasca nivelul consumului de combustibil. Pe langa componenta de de timp real, serviciul afiseaza si timpul estimat de sosire a vehiculelor.

Mai mult decat atat, Vodafone ofera deja tuturor companiilor care isi activeaza noi servicii M2M, primele 50 de SIM-uri gratuit, pana la sfarsitul anului.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 55 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 iunie 2015, Vodafone avea 449 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vodafone-romania-a-lansat-patru-noi-solutii-de-business-pentru-industria-4-0-14816060
14816060
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.