Vladimir Putin şi Emmanuel Macron au discutat telefonic despre situaţia din Siria

Postat la 23 aprilie 2018 122 afişări

Preşedintele rus Vladimir Putin a discutat telefonic cu omologul său francez, Emmanuel Macron, unul din subiecte fiind acela al situaţiei din Siria, a comunicat Kremlinul, informează agenţia de ştiri Tass.

Vladimir Putin şi Emmanuel Macron au discutat telefonic despre situaţia din Siria

Cei doi au subliniat importanţa misiunii experţilor din cadrul Organizaţiei pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC) care au drept sarcină să ancheteze acuzaţiile privind folosirea de arme chimice de către regimul de la Damasc.

"A fost discutată situaţia din Siria ca urmare a atacurilor aeriene coordonate de SUA", se arată în comunicatul Kremlinului.

"Rusia a subliniat că această acţiune a fost o încălcare flagrantă a dreptului internaţional, ce a creat noi dificultăţi în procesul de reglementare politică din Siria. În acest sens, sa observat că misiunea OPCW în Siria a fost deosebit de importantă", a adăugat serviciul de presă al Kremlinului .

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.