Vlad Voiculescu, către Negoiţă, Băluţă şi Piedone: Bairamul s-a terminat

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 septembrie 2020 706 afişări

Vlad Voiculescu, susţinut de USR PLUS pentru funcţia de viceprimar general, le-a transmis primarilor din Capitală care au câştigat încă un mandat că „bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat”.

Vlad Voiculescu, către Negoiţă, Băluţă şi Piedone: Bairamul s-a terminat

„Celor câţiva primari de la alte partide, care după toate probabilităţile ar putea să rămână în funcţie, Negoiţă, Băluţă, posibil Pierdone, transmit că banchetul s-a terminat, bairamul s-a terminat. Chiar de vor reuşi să facă majorităţi, ceea ce nu ne doresc bucureştenilor, în consiliul local, nu vor avea o primărie generală şi parteneri pe care i-au avut în vremea de tristă amintire a PSD. Bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat”, spune Vlad Voiculescu.

El spune că primarii în funcţie ar trebuie să răspundă pentru „furtul din ultimii patru ani”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
voiculescu,
primari,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.