Vitacom Electronics: sectorul construcţiilor susţine creşterea pieţei de electro-retail din Iaşi

Autor: Andra Stroe Postat la 21 august 2018 114 afişări

Potrivit reprezentanţilor Vitacom Electronics, piaţa construcţiilor din Iaşi s-a raliat în 2017 trendului naţional de dezvoltare, pe fondul creşterii consumului şi încrederii investitorilor în economie, dar şi a cererii crescute din partea clienţilor finali. Creşterea a fost raportată mai ales pe segmentul rezidenţial, acolo unde dezvoltatorii au construit aproximativ 3.000 de noi locuinţe în Iaşi şi în zonele limitrofe.

Vitacom Electronics:  sectorul construcţiilor susţine creşterea pieţei de electro-retail din Iaşi

Această creştere a influenţat pozitiv afacerile Vitacom Electronics din regiune, compania înregistrând în 2017 un volum al vânzărilor de aproximativ 8.500 de produse comercializate, peste 50% dintre acestea adresându-se segmentului rezidenţial. Cele mai mari vânzări s-au înregistrat pe partea de conectică, iluminat, securitate, smart living şi timp liber. O cerere foarte mare a fost raportată pentru camerele video de supraveghere. Creşterea volumelor din vânzări a coincis cu sezonul construcţiilor, fără a exclude lunile octombrie şi noiembrie, atunci când noile locuinţe au fost date spre folosinţă.

Pentru anul 2018, Vitacom Electronics vizează o creştere de cel puţin 20% a volumelor pentru reprezentanţa din Iaşi, respectiv peste 10.000 de articole şi produse comercializate. Obiectivul companiei este ca peste 50% din acest volum să fie reprezentat de produsele pentru segmentul rezidenţial, în linie cu rezutatele din 2017.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.