Visul lui Musk se confruntă cu realitatea dură a producţiei: Tesla opreşte fabrica din California pentru aproape o săptămână, în vederea unor reparaţii

Autor: Alex Ciutacu Postat la 17 mai 2018 266 afişări

Visul lui Musk se confruntă cu realitatea dură a producţiei: Tesla opreşte fabrica din California pentru aproape o săptămână, în vederea unor reparaţii

Compania Tesla va opri producţia la fabrica din California timp de şase zile, la sfârşitul lunii mari, pentru a efectua o serie de reparaţii şi îmbunătăţiri la linia de asamblare pentru noul sedan Model 3, potrivit CNBC.

Producătorul de maşini electrice de lux din Silicon Valley a anunţat anterior că va opri producţia pentru zece zile în acest trimestru încât compania trebuie să remedieze o serie de erori de producţie care au afectat volumul de livrare al sedanului Model 3 până acum.

Două surse au transmis pentru agenţia de ştiri Reuters că acele şase zile vor fi în intervalul 26-31 mai.

Tesla se luptă pentru a găsi o soluţie cu privire la problemele ce îi reduc drastic volumul de producţie al Model 3.

Elon Musk, miliardarul fondator al Tesla, le-a spus angajaţilor că vor ajunge la o rată de producţie de 500 de maşini pe zi – 3.500 pe săptămână.

Musk spune că opririle plănuite au ca scop îmbunătăţirea performanţelor de producţie, ceea ce i-ar putea ajuta să ajungă la 6.000 de autovehicule pe săptămână până la sfârşitul lunii iunie.

Luna trecută, Musk a spus că produce 2.000 de maşini Model 3 pe săptămână.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
california,
productie,
oprire,
tesla,
fabrica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.