VISCOLUL provoacă probleme în mai multe judeţe: Drumuri închise şi restricţii din cauza zăpezii/ Peste 320 de familii din Harghita, fără curent | SITUAŢIA DRUMURILOR

Postat la 11 ianuarie 2019 89 afişări

CNAIR a închis sectoare de drum sau a instituit restricţii de tonaj pe mai multe drumuri naţionale din cauza ninsorii şi a viscolului puternic, care determină vizibilitate redusă.

VISCOLUL provoacă probleme în mai multe judeţe: Drumuri închise şi restricţii din cauza zăpezii/ Peste 320 de familii din Harghita, fără curent | SITUAŢIA DRUMURILOR

UPDATE ora 10:40 - CNAIR: A fost instituită restricţie de tonaj pentru autovehiculele cu masă de peste 3,5 tone

Din cauza ninsorii abundente şi a viscolului puternic ce determină vizibilitate foarte redusă a fost instituită restricţie de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, a informat, vineri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

În schimb, vineri, începând cu ora 09:30, circulaţia rutieră este deschisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 22, între localităţile Râmnicu Sărat – Băile, judeţul Buzău (km 2+800 - km 30+000), conform unui comunicat de presă.

„Menţionăm că reprezentanţii CNAIR S.A. acţionează, în permanenţă, în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă. Facem, din nou, apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, au mai transmis reprezentanţii CNAIR.

UPDATE ora 10:04 - 11 judeţe afectate de ninsorile căzute în ultimele 24 de ore. Două drumuri naţionale închise

Un număr de 11 judeţe au fost afectate de ninsorile căzute în ultimele 24 de ore, nefiind înregistrate victime. Echipajele Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au deblocat 27 de maşini rămase blocate pe drumuri înzăpezite, în care se aflau 93 de oameni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restrictii,
cauza,
viscol,
drumuri,
drumuri inchise

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.