Vincent Cassel va interpreta personajul negativ din noul film al francizei "Bourne"

Autor: Florin Badescu Postat la 03 septembrie 2015 89 afişări

Actorul Vincent Cassel, interpretul personajului negativ din "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13", va juca din nou alături de Matt Damon, în următorul opus al francizei cinematografice "Bourne", în care starul francez a fost distribuit tot în rolul unui personaj malefic.

Actorul francez l-a interpretat pe inamicul personajului jucat de Matt Damon în "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" şi va juca din nou alături de starul hollywoodian, după ce acesta a anunţat că a acceptat să îl încarneze încă o dată pe agentul Jason Bourne în franciza de acţiune "The Bourne Identity".

Potrivit revistei Variety, Vincent Cassel va juca în acest lungmetraj rolul unui asasin profesionist care porneşte în căutarea agentului Jason Bourne.

Din distribuţia filmului vor mai face parte actorii Julia Stiles, Alicia Vikander şi Tommy Lee Jones.

Filmările vor debuta în această toamnă.

Acest film va marca revenirea actorului Matt Damon în franciza "Jason Bourne" după o pauză de aproape un deceniu. Matt Damon a jucat cel mai recent în această serie în filmul "Ultimatumul lui Bourne/ The Bourne Ultimatum" din 2007 şi a lipsit din distribuţia filmului "Moştenirea lui Bourne/ The Bourne Legacy" din 2012, în care rolul principal a fost interpretat de Jeremy Renner şi care nu a impresionat în box office.

Regizorul Paul Greengrass, care s-a aflat în spatele camerelor de filmat la al doilea şi al treilea film din seria "Jason Bourne", va reveni şi el în această franciză cu ocazia filmărilor de la cel de-al cincilea opus.

Pentru prima dată, Paul Greengrass şi Matt Damon vor scrie scenariul împreună, alături de Christopher Rouse, care a fost editorul de imagine la al doilea şi al treilea film din serie.

Al cincilea film din seria "Jason Bourne" va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 29 iulie 2016. Producătorul francizei, Frank Marshall, a confirmat la începutul acestui an faptul că nu există în prezent niciun plan care îi facă pe Matt Damon şi Jeremy Renner să apară împreună într-un viitor film din seria "Jason Bourne".

Actorul Matt Damon a interpretat rolul agentului Jason Bourne în primele trei filme ale seriei - "Identitatea lui Bourne/ The Bourne Identity" (2002), "Supremaţia lui Bourne/ The Bourne Supremacy" (2004) şi "Ultimatumul lui Bourne/ The Bourne Ultimatum" (2007) -, care au generat încasări totale de 945 de milioane de dolari pe plan mondial.

Al patrulea film din serie, intitulat "Moştenirea lui Bourne/ The Bourne Legacy" (2012), a obţinut încasări de 276,1 milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VINCENT CASSEL,
IDENTITATEA LUI BOURNE,
/actualitate/vincent-cassel-va-interpreta-personajul-negativ-din-noul-film-al-francizei-bourne-14697922
14697922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.