Viktor Orbán: 2018 va fi anul restabilirii voinţei populare în Europa

Autor: Marian Avram Postat la 06 ianuarie 2018 129 afişări

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orbán, a declarat, vineri, că 2018 va fi anul restabilirii voinţei populare în Europa, adăugând că europenii nu doresc să trăiască sub ameninţarea terorismului, relatează agenţia MTI.

Premierul ungar a avut o întrevedere în Bavaria cu Horst Seehofer, liderul Uniunii Creştin-Sociale, iar cei doi au susţinut o conferinţă comună de presă.

”Voinţa populară este univocă. oamenii nu doresc să trăiască sub ameninţarea terorismului, doresc siguranţă publică, apărarea graniţelor şi scoaterea în afara Spaţiului Schengen a acelor persoane care nu au motive să trăiască acolo. Aceste persoane să fie duse înapoi acolo, unde îşi pot reîncepe viaţa, a subliniat premierul Ungariei.

“Noi ne-am situat de la început pe poziţia protecţiei frontierelor şi a respectării Acordului de la Schengen. Poziţia noastră a fost fondată pe acest acord. De exemplu am construit un gard şi am consolidat protecţia frontierelor, chiar şi când în Europa mai existau locuri unde haosul şi absenţa legalităţii erau sărbătorite”, a precizat Orbán, adăugând că 2018 va fi anul restabilirii voinţei populare în Europa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ORBAN,
UNGARIA,
EUROPA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.