Viitorul selfie-ului. Noua metodă de selfie propusă de această companie

Postat la 23 ianuarie 2017 243 afişări

Selfie, metoda tinerei generaţii pentru a surprinde momente în timp, a luat cu asalt lumea în urmă cu câţtiva ani, iar locurile turistice sunt pline de oameni care se pozează aşa sau folosesc selfie stick-uri. Însă băţul pentru selfie nu este foarte popular şi a fost interzis în mai multe locuri. O companie are o nouă propunere: o mică dronă pentru selfie.

Viitorul selfie-ului. Noua metodă de selfie propusă de această companie

AirSelfie este o dronă foarte mică ce intră în buzunar şi cu ajutorul căreia poţi face fotografii şi videoclipuri de la distanţă. AirSelfie a fost finanţat prin Kickstarter de către 2,762 de oameni care au dat 574,504 de dolari. Produsul s-a lansat la începutul lui ianuarie şi se vinde cu 300 de dolari, potrivit site-ului aNewDomain.net

 

Drona este mai mică decât un smartphone obişnuit şi cântăreşte 52 de grame. Este compatibil cu mai multe telefoane precum: Huawei P9, Google Pixel, Samsung S7, iPhone 6 sau 7.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
metoda,
companie,
viitor,
locuri,
drona,
oameni,
asalt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.