VIDEO | Ninsori rare, cele mai puternice din ultimii 10 ani, au căzut peste Santiago. O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite, în capitala statului Chile

Postat la 16 iulie 2017 53 afişări

Cea mai puternică ninsoare din ultimii 10 ani a căzut peste Santiago, capitala statului Chile. Mai mult de 250.000 de oameni au rămas rfără curent electric, traficul rutier a fost blocat. O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite.

Localnicii din Santiago au rămas în întuneric, în urma ninsorilor rare care au căzut peste Santiago. Mai mult de 250.000 de oameni au fost afectaţi de întreruperile de curent, au anunţat oficialii, cele mai multe produse de crengile arborilor încărcate de zăpadă, care au căzut peste cablurile de tensiune, transmite BBC.

Un muncitor a murit încercând să cureţe gheaţa, alt două persoane au fost rănite.

Meteorologii spun că este cea mai puternică ninsoare din Santiago, din 2007 şi până acum. Iar ninsorile vor continua să cadă. Oraşul şi împrejurimile au fost cuprinse de un val de frig neobişnuit pentru această perioadă, mai spun specialiştii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Chile,
Santiago,
ninsoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.