VIDEO Ivanka Trump a făcut un baieţel din Coreea de Sud să plângă

Postat la 26 februarie 2018 274 afişări

Prezentă la Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea, fiica şi consiliera preşedintelui american, Ivanka Trump, a făcut un baiat mic să plângă atunci când l-a întâmpinat la ieşirea din clădirea care găzduia echipa USA, conform The Telegraph.

VIDEO Ivanka Trump a făcut un baieţel din Coreea de Sud să plângă

Cu ochii în lacrimi, baieţelul s-a ascuns în spatele mamei sale pentru a încerca să scape de atenţia jurnaliştilor care au fost vigilenţi şi au reuşit să imortalizeze momentul.

Ivanka Trump a sosit în Coreea de Sud pentru a asista la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang, Casa Albă precizând că Donald Trump a însărcinat-o pe fiica sa să conducă delegaţia oficială americană la JO. 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.