Video Cererea DNA de urmărire penală a deputatului Eugen Bejinariu, amânată a doua oară din lipsă de cvorum

Postat la 05 decembrie 2016 29 afişări

Solicitarea procurorului general al Parchetului de pe lângă ÎCCJ şi proiectul de hotărâre referitoare la formularea cererii de efectuare a urmăririi penale împotriva deputatului PSD Eugen Bejinariu nu au mai fost supuse votului plenului Camerei, luni, din cauza lipsei de cvorum.

Video Cererea DNA de urmărire penală a deputatului Eugen Bejinariu, amânată a doua oară din lipsă de cvorum

Este a doua oară când plenul Camerei Deputaţilor nu se reuneşte în cvorum de lucru pentru a se pronunţa prin vot asupra cererii Justiţiei în cazul lui Bejinariu, aceasta fiind, practic, ultima şedinţă a actualei legislaturi. Şedinţa a durat mai puţin de cinci minute.

"Este deplorabil că suntem atât de puţini. Este ultima şedinţă a actualei legislaturi. Ar fi trebuit să dovedim responsabilitate, să venim la serviciu, să ne facem treaba de deputaţi pentru care am fost aleşi. Din nefericire, iată, suntem doar 50-60", a spus deputatul independent Remus Cernea, de la tribuna Camerei.

El i-a acuzat e unii deputaţi că au venit la Parlament doar pentru a-şi ridica suma forfetară.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.