VIDEO | Accident cu patru maşini în Ploieşti: O persoană grav rănită, preluată de un elicopter SMURD

Autor: Laura Petrescu Postat la 09 septembrie 2017 127 afişări

Elicopterul SMURD a intervenit, sâmbătă, pentru preluarea unei persoane rănite în urma unui accident produs pe Centura de Vest a Ploieştiului. Două maşini s-au ciocnit şi au ricoşat în alte două autoturisme, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în accident au fost implicate trei autoturisme şi o autocamionetă.

“Coliziunea iniţială a avut loc între două maşini care apoi au ricoşat în alte două. Am demarat cercetările pentru a fi stabilite cauzele accidentului”, a declarat Brezeanu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Florin Chivu, a declarat că, în total, şase persoane au fost implicate, fiind solicitat şi elicopterul SMURD pentru preluarea unei victime.

Potrivit Ambulanţei Prahova, victima care a fost preluată de elicopter este o femeie, în vârstă de 45 de ani, care a suferit traumatism cranio-cerebral şi fracturi, fiind semiconştientă.

”Au mai fost două persoane, de 37 de ani şi 45 de ani, care au fost rănite şi care au suferit traumatisme, dar au refuzat transportul la spital. Alte trei persoane au fost fără leziuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACCIDENT,
ELICOPTER SMURD,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.