Victor Rebengiuc : „Sunt satul de comunism. Eu am nevoie de o tara normala, nu cu smecherii”

Postat la 11 decembrie 2017 95 afişări

Actorul Victor Rebengiuc a fost prezent la o dezbatere a Platformei Romania 100 unde a declarat ca este „satul de comunism” si ca asteapta de la formatiunea lui Dacian Ciolos sa il „scape de comunism”.

Victor Rebengiuc : „Sunt satul de comunism. Eu am nevoie de o tara normala, nu cu smecherii”

„E nevoie de un partid format din oameni care isi doresc cinste, adevar. Sunt unul dintre cei care au asistat la inceperea comunismului in aceasta tara. Sunt satul de comunism, dureaza de mult. Contez pe dumneavoastra sa scap de acest comunism.

Eu am nevoie de o tara normala, sa ma simt bine. Nu cu smecherii. Comunismul e la el acasa, numai ca e un comunism scapat din lat.

Cine este in Parlament? Ce calitate umana exista in Parlament? Ce incredere pot sa am eu intr-un parlamentar care injura o colega?”, a spus Victor Rebengiuc, citat de aktual24.ro

Dacian Ciolos a confirmat, in premiera, ca din Platforma Romania 100 se va desprinde un partid. „Din Platforma Romania 100 se va desprinde un partid politic. Asta fara nicio indoiala, suntem hotarati sa facem lucrul acesta. Este un proces natural”, a declarat Dacian Ciolos.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.