Victimele legii antifumat: un lanţ de pizzerii închide un restaurant deschis acum zece ani în Capitală, a fost primul din România

Postat la 14 iunie 2017 440 afişări

Lanţul de pizzerii Pizza Dominium, controlat de un grup polonez cu acelaşi nume, a închis restaurantul din zona Bucur Obor din Capitală după zece ani de funcţionare. Acesta a fost primul deschis de operator pe piaţa locală.

Victimele legii antifumat: un lanţ de pizzerii închide un restaurant deschis acum zece ani în Capitală, a fost primul din România

„Am închis după zece ani de funcţionare pentru că a expirat contractul şi nu am reuşit să ne înţelegem cu proprietarul să continuăm. Vremurile s-au schimbat, dar proprietarii nu vor să înteleagă. Pentru că nu sunt spaţii pe care le-au luat pe credit, preferă să le ţină goale câteva luni mai degrabă decât să scadă din preţ“, spune Daniel Grigorescu, directorul general al companiei. Executivul român conduce operaţiunile Pizza Dominium de la intrarea companiei pe piaţă.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.