Viceprimar reţinut pentru tranzacţii ilegale cu material lemnos

Postat la 05 iunie 2018 101 afişări

Viceprimarul din Urziceni, Liviu Cazan, a fost reţinut de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa luni noapte, alături de alte patru persoane, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Viceprimar reţinut pentru tranzacţii ilegale cu material lemnos

Surse judiciare au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că viceprimarul Liviu Cazan este acuzat de către procurori că ar fi implicat într-o serie de tranzacţii ilegale cu material lemnos, infracţiunile cercetate fiind de evaziune fiscală, delapidare, spălare de bani.

Liviu Cazan a fost reţinut luni noapte alături de alte patru persoane, iar aceştia urmează să fie prezentaţi magistraţilor, în cursul zilei de marţi, cu propunerea de arestare preventivă.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.