Vicepreşedintele PC Petru Mărginean a semnat pe lista de susţinere a candidaturii lui Iohannis

Autor: Andreea Tobias, Ramona Rosulescu Postat la 16 septembrie 2014 82 afişări

Primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, care este şi unul dintre vicepreşedinţii Partidului Conservator, a semnat, marţi, pentru susţinerea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale, el spunând că nu ştie dacă va fi sancţionat sau nu de partid pentru acest gest.

Petru Mărginean a semnat pe lista de susţinere a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru Preşedinţie, declarând, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că apreciază activitatea administrativă a acestuia.

”Aşa am considerat că e bine. Din punctul de vedere al primarului, Klaus Iohannis a făcut ceva pentru Sibiu şi pentru acest lucru îl respect. Ca om din administraţia publică am ales să susţin un edil", a spus primarul municipiului Deva.

Acesta a adăugat că nu ştie dacă va fi sancţionat pentru alegerea sa.

"Nu am semnat că intru în PNL sau în PSD, nici că sunt independent, ci am optat pentru susţinerea unui candidat. Rămân în PC. Deocamdată. Nu ştiu ce va fi în zilele sau săptămânile următoare”, a declarat vicepreşedintele PC, precizând că nu a avut discuţii cu vreun lider pentru a trece la o altă formaţiune politică.

Surse politice declară, însă, că primarul Devei ar urma să se înscrie în PNL.

Petru Mărginean a fost ales, în luna iulie, în cadrul Consiliului Naţional, vicepreşedinte al PC, acestuia revenindu-i sarcina de a se ocupa de coordonarea conservatorilor din regiunea Vest.

În judeţul Hunedoara, ACL a strâns până în prezent peste 55.000 de semnături pentru susţinerea lui Klaus Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LIDER PC,
IOHANNIS,
/actualitate/vicepresedintele-pc-petru-marginean-a-semnat-pe-lista-de-sustinere-a-candidaturii-lui-iohannis-13281476
13281476
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.