LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Vicepreşedinte ALDE despre proteste: Manifestaţie nazistă, nişte cretini. Animalelor, mi-e scârbă!

Postat la 20 ianuarie 2017 461 afişări

Vicepreşedintele ALDE Cătălin Beciu susţine pe Facebook că protestul de miercuri din Bucureşti ar fi o manifestaţie nazistă la care au participat nişte ''cretini'' şi ''animale'' care îi provoacă scârbă.

Vicepreşedinte ALDE despre proteste: Manifestaţie nazistă, nişte cretini. Animalelor, mi-e scârbă!

'Ieri a avut loc prima manifestaţie nazistă, din ultimii şaptezeci de ani, în România. Au iesit nişte cretini care vor tortură în locul privării de libertate şi lagăre de exterminare în locul închisorii. Mai vor şi încălcarea Constituţiei, care garantează dreptul la demnitate şi la tratament uman. Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toţi ăia care aţi fost pe stradă, aseară. Atât de scârbă încât aş ieşi împotriva voastră, tot acolo, în stradă.

Doar că vreau să fiu sigur că pot să respect Constituţia, care vă garantează dreptul la viaţă...Astăzi, nu sunt sigur. Fac spume când văd nazişti. Multe spume. Jos Koveşi, Iohannis, Mungiu Micţiunedi si, în general, jos cretinii şi naziştii! Editez: A, ştiu că limbajul nu-i politic. Şi? Sunt om de afaceri'', a scris Cătălin Beciu pe Facebook.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.