Viaţa secretă a stewardeselor: "Abuzurile la care suntem supuse sunt inacceptabile"

Postat la 12 martie 2016 30250 afişări

Prin intermediul social media, cu ajutorul hashtag-urilor #crewlife, #passengershaming sau # flyingfeet, însoţitorii de zbor dezvăluie experienţele neobişnuite la bordul aeronavelor, întâlniri cu vedete şi alte experienţe inedite, relatează Daily Mail.

 

"Niciun zbor nu este la fel. Niciodată nu ştim la ce să ne aşteptăm când ne îmbarcăm. Fiecare zi este o aventură", spune Heather Poole, stewardesă şi autoarea cărtii, "Cruising Attitude: Tales of Crashpads, Crew Drama and Crazy Passengers".

"Cine nu ar vrea să petreacă câteva zile în New York  sau în Paris sau să se bronzeze pe o plajă din Caraibe", a adaugat Dan Air, care a lucrat ca însoţitor de zbor timp de 10 ani pentru o companie de zbor din Marea Britanie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
viata,
zbor,
pasageri,
dezvaluiri,
calatori
/actualitate/viata-secreta-a-stewardeselor-abuzurile-la-care-suntem-supuse-sunt-inacceptabile-15104709
15104709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.