Viata fabuloasa a miliardarei Oprah Winfrey

Autor: Roxana Cristea Postat la 27 mai 2011 41 afişări

Oprah Winfrey a fost numita recent cea de-a doua cea mai puternica celebritate din lume, si nu degeaba. Detine case aproape in toata America, un avion privat si o avere fabuloasa.

Vedeta americana detine o avere de 2,7 miliarde de dolari si este cunoscuta pentru operele de binefacere pe care le-a facut de-a lungul timpului, printre care se numara si o donatie de 40 de milioane de dolari pentru a deschide o scoala de fete in Africa de Sud.

Insa Winfrey si-a cladit si pentru ea o viata frumoasa, cumparandu-si case in mai toate zonele din America. Aceasta a declarat la un moment dat ca "este foarte bine sa ai un avion privat".

Vedeta a cheltuit in jur de 800.000 de dolari pentru a-si duce o suta dintre angajati intr-o croaziera pe Marea Mediterana in 2009.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oprah Winfrey,
miliadara,
case
/actualitate/viata-fabuloasa-a-miliardarei-oprah-winfrey-8290051
8290051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.