Vezi fotografiile uimitoare ale unui român, fost bancher, devenit fotograf. A vizitat până acum 70 de ţări - GALERIE FOTO

Autor: Florin Casota Postat la 27 noiembrie 2015 1408 afişări

Andrei Duman este  fotograf specializat în fotografia de călătorie, aeriană şi de peisaje. Duman s-a născut în Bucureşti în 1982, însă a fost crescut şi educat în Anglia, unde a obţinut în 2005 o diplomă de master în Finanţe şi Investiţii de la Universitatea York. Însă el nu s-a făcut remacat în domeniul finanţelor, ci datorită fotografiilor sale spectaculoase.

"Cariera mea a fost împărţită în două: ziua lucram în domeniul finanţelor, dar adevărata mea pasiune este călătoria şi fotografia şi am încercat să mă dedic pasiunii mele cât de mult am putut", a declarat Duman pentru Daily Mail. Din Anglia s-a mutat la New York unde a trăit câţiva ani înainte să se stabilească la Los Angeles.

Pasiunea pentru fotografie a început când se afla în turnee internaţionale în calitate de jucător de tenis semi-profesionist, înainte de a-şi începe cariera de bancher de investiţii, lucru care i-a permis să viziteze 70 de ţări până acum, potrivit site-ului Gallery 825 din L.A.

"Vreau să văd tot. Cu cât sunt mai departe de oraşele mari, în spaţiile deschise, cu atât mă simt mai bine. Vreau să văd cum trăiesc oamenii din diferite zone, ce mănâncă, ce experienţe au. Cred că cu toţi ar trebui să explorăm mai mult. Să vedem ce se află în spatele acelui deal, acelui canion", a spus el.

Deşi acoperă mai multe zone în fotografie, Duman este cel mai interesat de fotografia aeriană. S-a plimbat zeci de ore cu avioane şi elicoptere pentru a surprinde imagini incredibile de la sute de metri distanţă.

"Am învăţat mai multe despre viaţa din călătoriile mele şi din întâlnirile cu oameni decât prin orice alt mod şi vreau să văd cât mai mult din planeta noastră", a mai spus el.

Operele acestuia au fost expuse în galerii precum Iris Gallery din Aspen, Colorado, Keystone Gallery din Los Angeles sau BG Gallery din Santa Monica.

Pe 14 septembrie 2015, artistul şi-a deschis propria galerie (Andrei Duman Gallery) în Los Angeles.  "Deschiderea acestei galeri este o culminare a muncii mele", a declarat Duman.   

GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vezi-fotografiile-uimitoare-ale-unui-roman-fost-bancher-devenit-fotograf-a-vizitat-pana-acum-70-de-tari-galerie-foto-14901661
14901661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.