Vezi aici care sunt cele zece industrii mondiale dominate de China (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Barbulescu Postat la 08 februarie 2013 267 afişări

China este a doua cea mai mare economie din lume, cu un produs intern brut de 7.300 de miliarde de dolari. Se explică deci cum piaţa chinezeazcă domină zece industrii la nivel mondial, fiind cel mai mare producător din domeniile respective.

Nu e deloc un secret că producţia în China este aproape o religie, ţara asiatică producând orice vă poate trece prin minte. Se întâmplă în principal pentru că forţa de muncă este foarte vastă şi incomparabil mai ieftină decât în alte colţuri ale lumii.

David Cui de la Bank of America a publicat recent un raport numit "Not So Trivial Facts" despre piaţa din china, identificând, printre altele, zece industrii mondiale dominate de producţia din China, potrivit BusinessInsider.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrii,
dominate,
China
/actualitate/vezi-aici-care-sunt-cele-zece-industrii-mondiale-dominate-de-china-galerie-foto-10551096
10551096
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.