Veşti bune pentru şoferi: Radarele vor fi instalate exclusiv pe autovehiculele cu înscrisurile şi însemnele poliţiei rutiere

Postat la 16 aprilie 2019 976 afişări

Senatul a adoptat iniţiativa legislativă prin care se propune ca radarele să se instaleze exclusiv pe autovehiculele care prezintă înscrisuri şi însemnele distinctive ale poliţiei rutiere.

Veşti bune pentru şoferi: Radarele vor fi instalate exclusiv pe autovehiculele cu înscrisurile şi însemnele poliţiei rutiere

Prin propunerea legislativă, pentru modificarea şi completarea art.109 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, se doreşte modificarea modului prin care se vor aplica măsuri contravenţionale pentru cei care depăşesc viteza legală.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autovehicule,
exclusiv,
inscrisuri,
politie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.