Veşti bune pentru cei care vor să-şi reînoiască electrocasnicele: Noi schimbări pentru programul Rabla pentru electrocasnice

Postat la 23 mai 2019 166 afişări

Veşti bune pentru cei care vor să-şi reînoiască electrocasnicele: Noi schimbări pentru programul Rabla pentru electrocasnice

Ministerul Mediului a lanasat un proiect pentru lărgirea programului „Rabla pentru electrocasnice” şi vrea să acorde vocuchere şi pentru televizoare şi maşini de spălat vase, dar aduce şi noi modificări în ceea ce priveşte procesul de colectare al electrocasnicelor vechi.

Astfel, obligaţiile comerciantului validat cu privire la comercializarea EEE-urilor, în cadrul programului vor fi de a asigura,” cu titlu gratuit, preluarea EEE-uzat de la persoana fizică, direct sau prin intermediul colectorilor autorizaţi declaraţi la Autoritate”, conform noilor modificări din Ghidului de finanţare a Programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic.

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat , în această lună, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa, că programul Rabla pentru electrocasnice va include în acest an şi televizoare şi maşini de spălat vase. De asemenea, ministrul a anunţat că, dat fiind interesul manifestat de populaţie, suma alocată pentru acest program este dublă faţă de anul trecut.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
electrocasnice,
programul rabla,
schimbari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.