VESTE URIAŞĂ pentru toţi primarii din România! Ce cadou le-a făcut Viorica Dăncilă

Postat la 02 martie 2018 442 afişări

Guvernul a aprobat, joi, o ordonanţă de urgenţă care prevede că autorităţile administraţiei publice locale vor putea ca, în anul 2018, să utilizeze excedentul bugetului local pentru a finanţa şi cheltuielile cu personalul, corecţiile financiare aferente proiectelor şi sentinţele civile definitive.

VESTE URIAŞĂ pentru toţi primarii din România! Ce cadou le-a făcut Viorica Dăncilă

„Pentru anul 2018 excedentul bugetar va fi utilizat nu numai pentru proiecte de investiţii, dar şi pentru finanţarea cheltuielilor cu personalul, corecţiile financiare aferente proiectelor şi sentinţelor civile definitive, plata arieratelor, precum şi pentru rambursarea împumuturilor contractate. Această prevedere se va aplica numai în cazul în care din venituri proprii şi din sumele de echilibrare primite conform legii bugetului de stat pentru anul 2018 unităţile administrativ teritoriale nu pot acoperi cheltuielile necesare pentru aceste categorii”, a declarat, la începutul şedinţei de guvern, premierul Viorica Dăncilă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.